Keramische Terrastegels voor jouw droomterras

Geniet van een stijlvolle tuin met sterke keramische terrastegels die elke seizoen mooi en onderhoudsvrij zijn.Terrastegels

Voor binnen- en buitentegels kan je terecht bij Lemmens Tegels. Al onze tegels zijn geproduceerd uit keramiek. Dat is perfect voor jouw terras, want kwalitatieve keramiek met een dikte van 20 mm, of zelfs dikker afhankelijk van de toepassing, heeft een grote stevigheid door zijn specifieke samengeperste kleisamenstelling en bakproces op hoge temperaturen. Daarnaast zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijk. Er is nauwelijks tot geen slijtage, ze zijn krasvrij en je hebt geen speciale onderhoudsproducten nodig. Graag een doorloop-effect creëren? We adviseren je over het doortrekken van je binnentegels naar je terras. Ontdek de pluspunten van keramische terrastegels in onze toonzaal.

Tegelinspiratie voor jou?

Visualiseer tegels
in je eigen ruimte

Upload een foto van je ruimte

Probeer verschillende tegels

Deel of sla je configuratie op

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Zwembad en tegels

Droom je al jaren van een zwembad in je tuin? Misschien wil je wel dat de zwembadtegels en jouw terrastegels op elkaar afgestemd zijn.  Hiervoor kies je bij Lemmens Tegels uit een groot gamma. Bij ons kunnen zelfs zwembadboorden op maat geproduceerd worden. Onze terrastegels hebben nog een groot meerwaarde. Ze zijn namelijk bestand tegen chloor. Tot slot hoef je niet bezorgd te zijn over gladde tegels rondom je zwembad. Onze buitentegels hebben allemaal een R11-coëfficiënt, een correcte antislipwaarde. Wens je het maximale cocoon-effect?

Gebruik dezelfde tegel aan je zwembad, op het terras en in je poolhouse of veranda. Laat ook je zwembadboorden op maat produceren om naadloos aan te sluiten. Zo creëer je een luxueuze tuin met samenhangende uitstraling.

We adviseren je met plezier over het afstemmen van poolhouse-, zwembad- en terrastegels én we staan open voor uitgebreide samenwerkingen met tuinaannemers.

Terrastegels plaatsen

Voor het plaatsen van jouw terrastegels heb je twee opties.
In eerste instantie worden tegels geplaatst op een gewapende chape-ondergrond. Zo ligt het terras bij een correcte en vakkundige plaatsing goed bevestigd zonder holle ruimtes eronder en volledig opgevoegd uitgelijnd.

Dit heeft een fraai afgewerkt resultaat als gevolg.

De tweede optie is het gebruiken we van tegeldragers. Dit zijn steuntjes onder de tegels die vaak voor dakterrassen gebruikt worden, wanneer er een maximaal doorloopeffect gewenst is van binnen naar buiten of wanneer een betonnen onderplaat te hoog boven de waterkering van de woning zou zitten. Meer gedetailleerde info vind je in onze gids: hoe een terras aanleggen met keramische tegels.

Bij Lemmens Tegels kan je terecht voor informatie over de juiste keuze voor jouw woning.

Het spreekt voor zich: met Lemmens Tegels zit je gebakken. Bij ons kies je uit een kwalitatief en stijlvol aanbod voor jouw terrastegels. Je kan op ons rekenen voor inspiratie, individuele service en inspiratie. Zo kan jij zonder zorgen genieten van jouw terras. Je ben meer dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!