XXL tegels kopen

XXL tegels kopen? Dan zit je goed bij Lemmens tegels. Eerst een beetje uitleg wat er verstaan wordt onder XXL tegels. Dit zijn hoogwaardige keramische tegels met een groot formaat. Maten zoals 120 cm x 120 cm, 160 cm x 160 cm, 120 cm x 260 cm, 160cm x 320 cm behoren tot dit soort tegels. Uiteraard zijn er nog meer maten, afhankelijk van de fabrikant van deze tegels. XXL tegels kopen betekent kiezen voor grootformaat tegels in keramiek.

Kies voor XXL tegels kopen

Je kan de vraag stellen, XXL tegels kopen … waarom? Als je kiest voor XXL tegels zijn er bepaalde esthetische meerwaarden. Grote tegels betekent minder voegen en meer puur keramiek . Ergens is een voeg een spelbreker. De keramiek op zich is mooier dan een cementvoeg. Bovendien gaat XXL tegels kopen uw ruimte optisch vergroten. Je krijgt minder onderbrekingen door het minder aanwezig zijn van voegen en dit toont dan aardig wat groter. XXL tegels zijn zeer mooi bij marmerimitaties. Die grote tegels benaderen zeer sterk de originele marmerplaten die vaak voor muurdecoratie gebruikt worden. Je kan nog nauwelijks het verschil onderscheiden tussen een wand uitgevoerd in XXL tegels en een echte marmerwand.

 

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Onderhoudvriendelijke tegels

XXL tegels kopen betekent kiezen voor onderhoudsvriendelijkheid. De voegen kunnen nog kleine spelbrekers zijn in het onderhoud maar de XXL tegels op zichzelf in keramiek zijn ongevoelig aan porositeit en nemen dus geen vervuiling op. Als er al vervuiling is, blijft dit mooi aan het oppervlak en met een zeer eenvoudige en soepele reiniging zijn ze terug netjes en zien ze er terug als nieuw uit. XXL tegels kopen is dus ook kiezen voor duurzaamheid.

XXL tegels kan je plaatsen als vloerbekleding, maar evenzeer en vaak toegepast als wandbekleding bijvoorbeeld in badkamers. Deze XXL tegels lenen zich ook bijzonder goed voor het bekleden van buitengevels. Op deze manier zijn deze gevels praktisch niet gevoelig aan veroudering.

Vooraleer XXL tegels te kopen moet je wel rekening houden met enkele zaken. Gezien hun groot oppervlak, beslist voor de platen van 260 of 320 cm hoogte op een breedte van 120 cm, moet je de nodige manoeuvreerruimte hebben om met deze grote elementen binnen te geraken, vooral bij renovatie moet je hierop letten.

De kostprijs ligt ook hoger bij XXL tegels kopen. De productiekost van dit materiaal is duurder wegens de grote oppervlaktes. Bovendien loopt de transportrekening ook op door de duurdere verpakking en de ruimte die ze inneemt op de vrachtwagen. Kostenverhogend bij XXL tegels kopen is ook het feit dat men meer snijafval veroorzaakt bij het plaatsen. Bepaalde grote stukken kunnen niet meer gerecupereerd worden. Laat beslist deze mooie XXL tegels plaatsen door een goede tegelplaatsingsdienst met ervaring in dit materiaal en voorzien van de juiste werktuigen om ze geplaatst te krijgen. Het zou jammer zijn dat je kiest voor een goedkopere, minder ervarene vloerder die dan een niet correcte plaatsing uitvoert.

XXL tegels kopen levert in alle geval zeer mooie eindresultaten op. Het garandeert beslist een luxueuzere afwerking van uw woning. We danken dit vooral aan de moderne machines die het mogelijk maken deze keramische tegels te fabriceren. Het hogere kostenplaatje is snel vergeten als je het eindresultaat kan bewonderen. Uiteindelijk ga je niet regelmatig tegelwerken uitvoeren in de woning en kan je lang genieten van de gemaakte investering.

Contact

Vraag ons vrijblijvend meer info of een offerte, bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

Doe inspiratie op en bekijk : Muurtegels kopen  – Keuken tegels   – Tegelplaatser  – Badkamertegels kopen  –  Xxl keukentegels kopen  – Houtlook tegels