TERUG NAAR ALLE TEGELS

REALISMOBESCHIKBARE KLEUREN

NATURALE

NATURALE

MIELE

MIELE

MOKA

MOKA

MISTO

MISTO

STRICE NATURALE

STRICE NATURALE

STRICE MIELE

STRICE MIELE

STRICE MOKA

STRICE MOKA

FODERATO

FODERATO

BESCHIKBARE FORMATEN

5x120
10x60
20x120
26x200
30x120
120x280

EXTRA INFO

De ‘REALISMO’-collectie, geïnspireerd door hoogwaardige eiken planken met hun brede, vloeiende nerf en onopvallende kleine noesten, maakt gebruik van geavanceerde technologie om de specifieke aantrekkingskracht van onbehandeld, elegant hout uitermate realistisch na te bootsen.
De kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke eigenschappen van de keramische versie en de bijhorende 3 warme kleuren zorgen er des te meer voor dat het een veelzijdig materiaal is, bruikbaar in uiteenlopende ruimtes, en gegarandeerd bestand tegen de tand des tijds.
Het assortiment omvat ook originele latjesversies die het visuele effect van industrieel parket (STRICE) of lambrisering (MISTO & FODERATO) nabootsen met een verbazingwekkend realisme.
Een andere unieke feature is de combinatie van een verbeterde slipweerstand (R10 en R11 voor de terrasversie) die tegelijk aangenaam aanvoelt en makkelijk schoon te maken is.
Het resultaat van een innovatief productieproces dat een nauwgezette selectie van grondstoffen combineert bij het persen, de manier waarop ze gebakken worden en specifieke verwerkingsfases.
Hierdoor zijn ze niet enkel ideaal voor privétoepassingen, maar ook zeer geschikt in wellness en andere openbare of commerciële ruimtes.

→ Ook verkrijgbaar in de formaten 30×120 en 30×180 met dikte 20 mm voor terras, oprit en zwembad in alle kleuren om deze mooie look naar buiten door te trekken…

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  Formuleer hier jouw vraag: