Keramische terrastegels 60x120 : prachtige rechthoekenKeramische terrastegels 60x120

Keramische terrastegels van 60×120 cm zijn met hun rechthoekige vorm ideaal voor wie wat meer dynamiek in zijn terras wil in vergelijking met de standaard vierkante formaten.
Deze terrastegels zijn in meerdere kleuren en stijlen beschikbaar. Allen van hoge kwaliteit zoals je van Lemmens mag verwachten. Ontdek hieronder ons assortiment aan keramische tuin tegels met formaat 60×120 cm.

Tegelinspiratie voor jou?

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Keramische Terrastegels 60×120: Rustiek, Authentiek of Modern?

Of je nu een moderne uitstraling of een klassieke look verkiest, onze keramische terrastegels van 60×120 cm, bekend als rechthoekige terrastegels, zijn de perfecte keuze voor elke buitenruimte en ieders smaak. Deze tegels zijn ontworpen om een stijlvolle en functionele toevoeging te zijn aan jouw terras of tuin. Ontdek onze uitgebreide collectie en ervaar zelf hoe onze keramische terrastegels een prachtige en praktische oplossing kunnen bieden.

De Voordelen van Keramische Terrastegels 60×120

Keramische tegels van 60×120 cm bieden tal van voordelen:

  • Strak Veelzijdig design: Ideaal voor de iets grotere terrassen en tuinen, deze tegels passen perfect in elke buitenruimte en zijn makkelijk te hanteren tijdens de installatie.
  • Eenvoudig Onderhoud: Net als andere keramische tegels zijn deze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er zijn geen speciale (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn en geen vuil of vet absorberen.
  • Duurzaamheid: Ze zijn kras- en slijtvast, wat ze ideaal maakt voor buiten.
  • Geschikt voor Diverse Weersomstandigheden: Deze tegels zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de buitenlucht.
  • Ruime keuze: Beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de perfecte tegel kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van je tuin past.

Kies voor een prachtig terras zonder de zorgen die andere vloertypes met zich meebrengen. Geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze keramische terrastegels van 60×120 cm.

Welke formaat van terrastegel kiezen?

Afhankelijk van de grootte van jouw tuin of terras kan je een ander formaat kiezen van tegel.
Standaard gaat men voor kleinere tuinen of terras ook een kleiner formaat kiezen. Daar waar de grotere formaten van tegels eerder voor een groot terras geschikt zijn.
Aan de andere kant kan je kiezen tussen vierkante of rechthoekige formaten die iets moderner of dynamischer kunnen ogen. Hieronder vind je een paar van de meest voorkomende formaten:

Welke kleur of design voor mijn terras kiezen?

Of je nu houdt van landelijke tegels, moderne tegels of XXL tegels voor jouw tuin of terras: bij Lemmens vind je alle stijlen en kleuren.

Ontdek zelf de verschillende soorten keramische terras tegels

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!