TERUG NAAR ALLE TEGELS

SALINA 20 MMBESCHIKBARE KLEUREN

ASH

ASH

DUST

DUST

BESCHIKBAAR FORMAAT

80x80

EXTRA INFO

De ‘SALINA’-reeks vertelt een verhaal met een eeuwenoud begin, namelijk zout.  Een mineraal van fundamenteel belang voor onze planeet.
De overdracht van de elgante, verfijnde uitstraling van steenzout naar keramische tegels geeft de mogelijkheid tot het bekleden van oppervlaktes met een sterke persoonlijkheid en een onweerstaanbare maar subtiele schoonheid.
Gebaseerd op uitgebreid, diepgaand onderzoek van de in de natuur voorkomende soorten steenzout werd deze reeks verfijnd en ontwikkeld.
Met een bijzondere focus op de overlappende, gelaagde afbeeldingspatronen en kleuren, inclusief vlekken en korte nerven, interpreteert de reeks het rijke, levendige karakter van natuurlijke zoutsteenplaten.
Deze ultrasterke buitenvariant met dikte 2 cm en voorzien van antislipstructuur is uitermate geschikt voor een stijlvolle upgrade van het zwembad, (dak)terras en oprit.

→ Zie je deze tegel en bijhorend charme eerder zitten voor jouw badkamer en/of laat je hem graag doorlopen naar binnen?  Perfect mogelijk!  Zie link ‘SALINA’ hieronder

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  inclusief plaatsingzonder plaatsing

  Formuleer hier jouw vraag: