Keramische terrastegels 120x120 : xxl terras tegels voor een strak en modern terras of tuinKeramische terrastegels 120x120

Deze xxl terrastegels (120×120 cm) zijn met hun grootte ideaal voor grote tuinen of een groot terras. Dankzij deze grote tuintegels heb je minder voegen in jouw terras. Dit zorgt voor een extra ruim en luxe gevoel. De grote terras of tuintegels zijn in meerdere designs beschikbaar. Allen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek hieronder ons uitgebreid assortiment aan grote keramische tuintegels van 120×120 cm. Of kom ze ontdekken in onze showroom.

Tegelinspiratie voor jou?

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


XXL Terrastegels: ruimte creëren

Of je nu een moderne uitstraling of een klassieke look verkiest, onze keramische terrastegels van 120×120 cm, het xxl formaat, zijn de perfecte keuze voor grote tuinen of terrassen en voor iedereen die een ruimtelijk gevoel wil creëren. Deze tegels zijn ontworpen om een stijlvolle en functionele toevoeging te zijn aan jouw buitenruimte. Ontdek onze uitgebreide collectie en ervaar zelf hoe onze keramische terrastegels een prachtige en praktische oplossing kunnen bieden.

De Voordelen van Keramische Terrastegels 120×120

Grote Keramische tegels bieden een paar mooie voordelen:

  • Groot Formaat: Ideaal voor grote tuinen en terrassen, deze tegels helpen een ruimtelijk en open gevoel te creëren in elke buitenruimte.
  • Eenvoudig Onderhoud: Net als andere keramische tegels zijn deze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er zijn geen speciale (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn en geen vuil of vet absorberen.
  • Duurzaamheid: Ze zijn kras- en slijtvast, wat ze ideaal maakt voor veelgebruikte buitenruimtes.
  • Geschikt voor Diverse Weersomstandigheden: Deze tegels zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de buitenlucht.
  • Esthetische Variëteit: Beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de perfecte tegel kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van je buitenruimte past.

Kies voor de uitstraling zonder de zorgen die andere vloertypes met zich meebrengen, en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze keramische terrastegels van 120×120 cm.

Welke formaat van terrastegel kiezen?

Afhankelijk van de grootte van jouw tuin of terras kan je een ander formaat kiezen van tegel.
Standaard gaat men voor kleinere tuinen of terras ook een kleiner formaat kiezen. Daar waar de grotere formaten van tegels eerder voor een groot terras geschikt zijn.
Aan de andere kant kan je kiezen tussen vierkante of rechthoekige formaten die iets moderner of dynamischer kunnen ogen. Hieronder vind je een paar van de meest voorkomende formaten:

Welke kleur of design voor mijn terras kiezen?

Of je nu houdt van landelijke tegels, moderne tegels of XXL tegels voor jouw tuin of terras: bij Lemmens vind je alle stijlen en kleuren.

Ontdek zelf de verschillende soorten keramische terras tegels

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!