Keramische terrastegels 80x80Keramische terrastegels 80x80

Keramische terrastegels van 80×80 cm zijn middelgrote tegels, zeker niet zo klein als de 30×60 of de meer courante 60×60 versies, maar ook zeker niet zo groot als de xxl formaten.
Ideaal voor een terras dat een grote tegel kan gebuiken, maar waar een xxl tegel te groot is, of niet mooi uitkomt. Deze terrastegels zijn in meerdere diktes als kleuren beschikbaar. Allen van hoge kwaliteit en duurzaamheid zoals je van Lemmens mag verwachten. Ontdek hieronder ons uitgebreid assortiment aan keramische tuin tegels van 80×80 cm.

Tegelinspiratie voor jou?

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Keramische Terrastegels 80×80

Of je nu een moderne uitstraling of een klassieke look verkiest, onze keramische terrastegels van 80×80 cm, een middelgroot formaat, zijn de perfecte keuze voor elke buitenruimte en ieders smaak. Deze tegels zijn ontworpen om een stijlvolle en functionele toevoeging te zijn aan jouw terras of tuin. Ontdek onze uitgebreide collectie en ervaar zelf hoe onze keramische terrastegels een prachtige en praktische oplossing kunnen bieden.

De Voordelen van Keramische Terrastegels 80×80

Keramische terrastegels van 80×80 cm bieden tal van voordelen:

  • Middelgroot Formaat: Ideaal voor een evenwichtige en harmonieuze uitstraling in zowel kleine als grote buitenruimtes, deze tegels passen perfect in elke setting.
  • Eenvoudig Onderhoud: Net als andere keramische tegels zijn deze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er zijn geen speciale (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn en geen vuil of vet absorberen.
  • Duurzaamheid: Ze zijn kras- en slijtvast, wat ze ideaal maakt voor veelgebruikte buitenruimtes.
  • Geschikt voor Diverse Weersomstandigheden: Deze tegels zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de buitenlucht.
  • Esthetische Variëteit: Beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je de perfecte tegel kunt vinden die bij jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van je buitenruimte past.

Kies voor de uitstraling zonder de zorgen die andere vloertypes met zich meebrengen, en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze keramische terrastegels van 80×80 cm.

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!