Keramische terrastegels 2cm dikkeramische tegels buiten 2 cm dik

Keramische tegels van 2cm (20mm) zijn extra sterk en zijn bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk, uitermate geschikt maakt voor gebruik op (dak)terrassen, opritten en aan zwembaden.
Zowel in kleur als formaat zijn meerdere opties beschikbaar. Ontdek hieronder ons uitgebreid assortiment aan keramische tuin en terrastegels dien in 2cm dikte beschikbaar zijn.

Tegelinspiratie voor jou?

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Keramische Tegels voor Buiten van 2 cm: Rustiek, Authentiek of Modern?

Of je nu een moderne uitstraling of een klassieke look verkiest, onze keramische tegels voor buiten van 2 cm zijn de perfecte keuze voor elke buitenruimte en ieders smaak. Deze tegels zijn ontworpen om een stijlvolle en functionele toevoeging te zijn aan jouw terras of tuin. Ontdek onze uitgebreide collectie en ervaar zelf hoe onze keramische buiten tegels een prachtige en praktische oplossing kunnen bieden.

De Voordelen van Keramische tuintegels van 2 cm dikte

Keramische buiten tegels bieden tal van voordelen:

  • Veel Groottes en Stijlen Beschikbaar: Van standaard formaten zoals 60×60 cm tot extra grote formaten zoals 120×120 cm.
  • Eenvoudig Onderhoud: Net als andere keramische tegels zijn deze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er zijn geen speciale (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn en geen vuil of vet absorberen.
  • Duurzaamheid: Ze zijn kras- en slijtvast, wat ze ideaal maakt voor buitenruimtes zoals terras of als tuintegels.
  • Geschikt voor Diverse Weersomstandigheden: Deze tegels zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de buitenlucht.
  • Stabiele Installatie: Dankzij hun dikte van 2 cm bieden deze tegels extra stabiliteit en duurzaamheid voor buitenruimtes, wat resulteert in een langere levensduur.

Kies voor de uitstraling zonder de zorgen die andere vloertypes met zich meebrengen, en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze keramische tegels voor buiten van 2 cm.

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!