Keramische Zwembadtegels

Onze exclusieve collectie keramische zwembadtegels is speciaal ontworpen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. Deze tegels brengen een veelzijdige en tijdloze uitstraling naar je zwembadomgeving, verkrijgbaar in diverse stijlen en formaten. Of je nu kiest voor een rustieke natuursteenlook, een strakke moderne afwerking, of een klassiek ontwerp, deze keramische tegels combineren esthetiek met duurzaamheid en onderhoudsgemak. Hierdoor kun je genieten van een prachtige en praktische oplossing voor zowel binnen- als buitentoepassingen, aangepast aan jouw persoonlijke smaak en behoeften.

Tegelinspiratie voor jou?

Visualiseer tegels
in je eigen ruimte

Upload een foto van je ruimte

Probeer verschillende tegels

Deel of sla je configuratie op

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Zwembad en tegels

Droom je al jaren van een zwembad in je tuin? Misschien wil je wel dat de zwembadtegels en jouw terrastegels op elkaar afgestemd zijn.  Hiervoor kies je bij Lemmens Tegels uit een groot gamma. Bij ons kunnen zelfs zwembadboorden op maat geproduceerd worden. Onze terrastegels hebben nog een groot meerwaarde. Ze zijn namelijk bestand tegen chloor. Tot slot hoef je niet bezorgd te zijn over gladde tegels rondom je zwembad. Onze buitentegels hebben allemaal een R11-coëfficiënt, een correcte antislipwaarde. Wens je het maximale cocoon-effect?

Gebruik dezelfde tegel aan je zwembad, op het terras en in je poolhouse of veranda. Laat ook je zwembadboorden op maat produceren om naadloos aan te sluiten. Zo creëer je een luxueuze tuin met samenhangende uitstraling.

We adviseren je met plezier over het afstemmen van poolhouse-, zwembad- en terrastegels én we staan open voor uitgebreide samenwerkingen met tuinaannemers.

Keramische Zwembadtegels: Rustiek, Authentiek of Modern?

Of je nu een moderne uitstraling of een klassieke look verkiest, onze keramische zwembadtegels zijn de perfecte keuze voor elk type zwembad en ieders smaak. Deze tegels zijn ontworpen om een aangenaam en stijlvol uiterlijk te geven aan je zwembadomgeving, zowel binnen als buiten. Ontdek onze uitgebreide collectie en ervaar zelf hoe onze keramische zwembadtegels een stijlvolle en functionele toevoeging zijn aan jouw zwembad!

De Voordelen van Keramische tegels romdom jouw zwembad

Keramische zwembadtegels bieden tal van voordelen:

  • Veel Groottes en Stijlen Beschikbaar: Van standaard formaten zoals 60×60 cm tot extra grote formaten zoals 120×120 cm.
  • Eenvoudig Onderhoud: Net als andere keramische tegels zijn deze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Er zijn geen speciale (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn en geen vuil of vet absorberen.
  • Duurzaamheid: Ze zijn kras- en slijtvast, wat ze ideaal maakt voor veelgebruikte zwembadzones.
  • Geschikt voor Binnen en Buiten: Deze tegels zijn perfect voor zowel binnen- als buitenzwembaden, en bieden een uniforme uitstraling door je hele zwembadomgeving.
  • Antislip tegels zwembad: onze tegels met hoge antislip coefficient zijn uitermate geschikt voor de aanleg van zwembaden.

Kies voor de uitstraling zonder de zorgen die andere vloertypes met zich meebrengen, en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze keramische zwembadtegels.

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!