Keramische Tegels Natuursteen LookKeramische natuursteen tegels voor iedere ruimte

Onze exclusieve collectie imitatie natuursteen tegels is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste verwachtingen voor elk deel van je huis te voldoen. De tijdloze uitstraling van natuursteen brengt een rustieke en authentieke sfeer niet alleen naar je woonkamer, maar ook naar je terras, keuken, badkamer of slaapkamer. Deze veelzijdige keramische tegels met natuursteenlook combineren het karakteristieke uiterlijk van natuursteen met de duurzaamheid en het gemak van keramiek, waardoor je van de natuurlijke schoonheid kunt genieten zonder in te leveren op praktisch gemak, ongeacht de ruimte.

Tegelinspiratie voor jou?

Visualiseer tegels
in je eigen ruimte

Upload een foto van je ruimte

Probeer verschillende tegels

Deel of sla je configuratie op

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Keramische tegels natuursteen look : Rustiek, authentiek of modern?

Ongeacht of je nu neigt naar een moderne look of een klassieke uitstraling, onze natuursteen-look tegels zijn een ideale match voor elke kamer en ieders voorkeur. Ze zijn bovendien compatibel met vloerverwarming, wat zorgt voor een aangenaam warme atmosfeer in elke ruimte, van de badkamer en slaapkamer tot het terras. Ontdek onze brede collectie en ervaar zelf hoe onze tegels met natuursteen-look een stijlvolle en functionele toevoeging kunnen zijn voor elke plek in je huis!

De voordelen van keramische natuursteen look tegels

Keramische natuursteenlook tegels bieden een heel pak voordelen.

  • Veel grootes en stijlen beschikbaar. Dit gaat van de standaard 60x60cm tot 120×120 (xl) formaten.
  • Natuursteen look vloertegels zijn net zoals gewone keramische tegels, heel eenvoudig te onderhouden.
  • Geen specifieke (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn. Er dringt geen vuil of vet in.
  • Ze zijn kras- en slijtvast. En zijn dus erg duurzaam. Ideaal voor een living of leefruimte waar je veel tijd in doorbrengt of veel gebruikt terras.
  • Keramische tegels kan je binnen perfect combineren met vloerverwarming. Warmte geleidt efficiënter door de klei van keramische tegels. En dat voel je dan weer in je verbruik!
  • Ook voor buiten kunnen de tegels gebruiktworden. Kies hiervoor de 20mm (2cm dik) versies van de natuursteenlook terrastegels.
  • Je kiest voor de uitstraling, maar niet de bekommernissen die andere vloertypes met zich meebrengen.

Is een natuurlook keramische tegel een natuursteen?

Nee, een keramische tegel is geen natuursteen. Natuursteen worden gemijnd rechtstreeks uit de natuur, daar waar keramische tegels met een natuurlook in een fabriek vervardigd worden. Voor meer verschillen lees de blog: Natuursteen of keramische tegels voor terras: Wat is de beste keuze?

Wat is duurder natuursteen of keramiek?

Natuursteen zoals basalt, leisteen, graniet of marmer zal bijna altijd duurder zijn dan keramische tegels. Natuurstenen zijn kwetsbaar zowel bij het mijnen, transporteren en plaatsen, waardoor de aankoop alsook de plaatsing in de meeste gevallen duurder dan keramische tegels zal zijn.

Natuurlook tegels en vloerverwarming

Natuurlook keramische tegels zijn uitermate geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Keramiek excelleert in warmtegeleiding en is uitermate bestendig tegen schommelingen in temperatuur. Daardoor kun je erop vertrouwen dat je vloer altijd een aangename temperatuur heeft vrij blijft van barsten. Bekijk meer info bij onze Natuursteen look tegels woonkamer

Keramische terrastegels natuursteenlook

Wanneer je voor jouw terras op zoek bent naar een natuursteen look terras tegel, bekijk dan de varianten van keramische terras tegels met een dikte van 2cm.
Deze vind je in al onze collecties terug onder de 20 mm versies van de standaardtegels. Deze dikkere varianten zijn er op voorzien om zwaardere belasting alsook weer en wind te trotseren.
Ook keramische natuurlook tegels voor zwembaden zijn perfect mogelijk. Een aantal collecties voor zwembaden zijn onder andere: Concrete stone 20mm , Fusion Reunion 20 mm  of de Out Massive 20 mm.

Blauwe steen of arduinlook tegels

Voor wie op zoek is naar een blauwe steen look of arduinlook tegel is de Tournay collectie ideaal. Deze keramische blauwe steen look is één van de betere in zijn soort, zowel technisch/kwalitatief als qua uitzicht. Het blauwsteeneffect is enorm waarheidsgetrouw door zijn zachte blauw-antraciete kleur in combinatie met de typische fossielafdrukken.

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!