Keramische Betonlook tegels

Een gepolierde betonvloer is niet altijd mogelijk om te storten of soms is het gewoon geen goed idee. Maar misschien wil je toch de sfeer ervan in je kamer?

Keramische betonlook tegels lijken hier zodanig hard op, dat je het verschil niet zal zien. Ze zorgen voor die typische uitstraling voor je woning of bedrijfsruimte. Keramische tegels zijn tegels die gemaakt zijn van klei en daarna gebakken in een oven. Ze zijn stevig, duurzaam en makkelijk te onderhouden. En worden ook vaak gebruikt als terrastegels.

Onze betonlook tegels hebben daarom tal van voordelen, waarvan het onderhoudsgemak het meest voor de hand liggende is. Een gewone betonvloer is gevoelig voor plekken en zuren, waardoor die niet de meest ideale is voor bijvoorbeeld keukentegels. Het gemak van een keramische betonvloer is vele malen groter. Daarbij zijn betonlook tegels slijt- en krasvrij, laten geen olie of vuil intrekken én kunnen met de meest gangbare middelen gepoetst worden. Met betonlook tegels kies je voor een meer duurzame oplossing dan met polybeton.

Heb je tot slot vloerverwarming, dan ben je met deze tegels zeker van een bijzonder goede warmtedoorstroming.

 

Onze Betonlook tegels

Tegelinspiratie voor jou?