Keuken tegels

Keuken tegels gezocht?  Let wel op, wanneer je van keuken tegels spreekt moet men goed nadenken welk soort materiaal men gebruikt.

Keuken tegels aanschaffen

Keukentegels zijn erg onderhavig aan zwaar beloop en er kan van alles op de grond vallen, keukengerei maar tevens producten die niet onderhoudsvriendelijk zijn zoals oliën en vetten. Hierdoor is het bijzonder aangewezen om in een dergelijke locatie te kiezen voor keramische keuken tegels die zeer slijtvast en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Tevens is er een combinatie nodig tussen de keuken tegels en het keukentablet. Daar biedt de keramische sector nu een prachtig perspectief. Voortaan zijn er massieve keramische platen op de markt van bijvoorbeeld 12 mm dik. Deze kunnen perfect afgewerkt worden en aangepast worden aan de noden die zich in een keuken stellen. Door dit aanbod uit de keramische wereld kunnen er keramische keuken tegels geplaatst worden die identiek naar uitzicht zijn als het keukentablet op het zo populaire keukeneiland waarop alles klaar gemaakt wordt.

 

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Er is nog meer, er zijn de wanden in een keuken die moeten afgewerkt worden. In eerste instantie tussen de keukenkasten langs de wand, maar tevens zijn er dikwijls nog ganse effen muren die een bekleding vragen en die moeten kunnen weerstand bieden aan de vochtige toestanden van dampen die ontstaan tijdens het koken. Hier is het ook aangewezen om deze muren te bekleden met keramische tegels die dan weer mooi harmonieus in het totaal passen van keramische vloertegels en het werkblad in keramiek.

Keramische tegels

Keramische tegels is het ideale product in een keuken als oppervlakte afwerking in een omgeving waar veel vervuiling kan ontstaan door intensief kookgebruik. Vochtigheid en vervuilende producten worden perfect afgeweerd door de totale bescherming van die keuken tegels voor enige infiltratie van vloeistoffen, dampen, indringende oliën en vetten. Op een zeer soepele wijze kan alles proper gemaakt worden en naar hygiëne toe blijft er niets in de ondergrond vastzitten.

Komt er daar nog bij dat hedendaagse keukens dikwijls open keukens zijn en zo een geheel vormen met de eet- en woonkamer. Hier kan men dan perfect de keramische keuken tegels laten voortlopen in keramische woonkamertegels.

De ervaring leert ons dat jammerlijk genoeg veel geld wordt besteed aan de keukenuitrusting zelf, maar men dan gaat besparen op de keuken tegels. Dit is volkomen fout. Budgettair maken keuken tegels maar een klein percentage uit van de totale kostprijs van een keuken. Men kan een zeer kwalitatieve en mooi esthetische keramische tegel aanschaffen voor een prijs die de totaalprijs van een keuken niet erg verhoogd. Men gaat ook sneller een keukenmeubel vervangen dan de keuken tegels zelf. Des te meer een reden om goed na te denken bij de aanschaf van zijn keuken tegels.

Contact

Vraag ons vrijblijvend meer info of een offerte, bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

 

Doe inspiratie op en bekijk : Vloer en wandtegels –  Natuursteenlook – Keramische blauwe steen – Vloertegels