TERUG NAAR ALLE TEGELS

NEWSTONE FEELINGSBESCHIKBARE KLEUREN

BIANCO

BIANCO

GREY BROWN

GREY BROWN

ROSA

ROSA

DARK

DARK

GREY

GREY

IVORY

IVORY

MOON

MOON

BESCHIKBARE FORMATEN

60x120
120x120
120x280

EXTRA INFO

Het concept van deze reeks is het oproepen van gevoelens en inspiratie.
Door een nieuwe geavanceerde technologie die het toelaat om het esthetische potentieel van marmer nog te verbeteren wordt porselein getransformeerd in een krachtig suggestief materiaal dat in staat is emoties over te brengen en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van hedendaags design.
De reeks ‘SUPREME FEELINGS’ is beschikbaar in 5 verschillende afwerkingen, gaande van mat met verbeterde antislipeigenschappen (R10 i.p.v. R9), een zachte zijdeglansafwerking (enkel kleur ‘Bianco’ in 120×280), stijlvol gepolierd, enkele zeer innovatieve 3D-versies waarbij de unieke esthetiek van antieke marmer wordt nagebootst tot de antislipversies (R11).  Dit aangevuld met speciale decortegels en de bijzonder in het oog springende chevrons van 7,5×40,7 cm.
Bovendien maakt het R11-antislipoppervlak met een dikte van 20 mm het mogelijk om visueel doorlopende oplossingen tussen binnen en buiten te creëren.

-> Een ultrasterke en onderhoudsvriendelijke terrasuitvoering met dikte 20 mm is mogelijk in de kleuren ‘GREY BROWN’ en ‘IVORY’ in het formaat 60×120

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  Formuleer hier jouw vraag: