Lemmens Keramische Tegels Mechelen

75 jaar dé expert in keramische tegels in mechelen

Lemmens Tegels is de ideale partner voor jouw droomvloer! Ons Mechelse familiebedrijf is intussen al meer dan 75 jaar expert in keramische tegels. Dit maakt dat onze medewerkers weten waarover ze praten en je het beste advies kunnen verlenen. Je kan vertrouwen op de vele jaren vakkennis van Lemmens Tegels. In onze toonzaal (Steenweg op Blaasveld 97, 2801 Heffen-Mechelen) vind je een overzicht van het volledige assortiment en kan je raad en advies vragen aan onze tegelexperten.

Kies steeds voor kwalitatieve keramische tegels

Kiezen voor kwalitatieve keramische tegels wil zeggen dat jouw vloer beter gelegd word en dat de levensduur verlengt. Barsten, schade bij onderhoud, loskomende tegels,… wil je absoluut vermijden.
Lemmens Tegels garandeert dat al haar keramische vloertegels gemaakt zijn uit hoogstaande grondstoffen. Tegels van hoge kwaliteit worden geproduceerd met superieure witte klei, meestal uit de welgekende duitse Westerwaldklei. Deze klei kan gebakken worden op zeer hoge temperaturen wat resulteert in een superieure kwaliteit.

keramische tegels mechelen

Dit maakt dat je met de vloer- en wandtegels van Lemmens Tegels een veel hogere garantie hebt dat er geen slijtage komt op jouw keramische tegels in mechelen. Onze tegels horen allemaal tot groep 4 of 5. Dit is de hoogste of de meest kwaliteitsvolle slijtklasse voor keramische tegels.

Onze Plaatsingsdienst voor keramische tegels in Mechelen.

Bij Lemmens Tegels vind je veel meer dan de betere keramische tegel, want je kan ook op ons rekenen voor een vakkundige plaatsing. We werken met onze eigen vloerders, en dat al meer dan 75 jaar. Mede dankzij onze eigen lokale plaatsingsdienst kan je rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan je bij Lemmens terecht voor zowel de aankoop als de plaatsing voor de volledige ontzorging van jouw project.

De afwerking van keramische tegels – gegarandeerd stijlvol.

Bij tegels in keramiek denk je misschien nog aan een koude vloer in een refter-stijl. Bij Lemmens Tegels is niets minder waar! Onze keramische tegels zijn zowat beschikbaar in elke look of design, dankzij de 3D-technieken die gebruikt worden voor heel wat van onze tegels. Onze Tegels hebben daardoor een warmere en natuurlijkere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan houtlook tegels, landelijke tegels of zelfs natuurlook tegels.

Wil je jouw keramische tegelvloer in mechelen afwerken met gepaste plinten?

Lemmens Tegels zorgt dat ze worden vervaardigd uit dezelfde tegel als je vloer. Dit maakt dat de afwerking, lengte en stijl identiek blijven.

Wist je trouwens dat keramische tegels ook ideaal zijn voor vloerverwarming? De gebakken klei zorgt voor de meest efficiënte warmtedoorstroming, terwijl parket of laminaat eerder isolerend werkt.

 

keramische tegels mechelen

Partnerships met Italiaanse fabrikanten

Lemmens Tegels onderhoudt al jarenlang goede relaties met Italiaanse tegelproducenten en koopt alles rechtstreeks bij de fabrikanten aan. Zij zijn de beste op vlak van look, design, afwerking en kwaliteit want deze Italianen zijn rasechte trendsetters: ze volgen de mode op de voet en weten wat uniek is.

Daarnaast hebben ze ook toegang tot de meest kwaliteitsvolle materialen. Wij steunen dan ook helemaal op hun kennis voor onze tegels. Als klant ben je zo zeker van eersteklas keramische tegels in mechelen. Ontdek onze verschillende tegels zelf in de winkel.

Kies voor eenvoudig te onderhouden keramische tegels

Onze keramische tegels zijn gekend voor hun hoge onderhoudsvriendelijkheid. Dit komt omdat onze tegels krasvrij zijn en ze geen speciale onderhoudsproducten behoeven. Onze keramische tegels hoeven niet gevoed te worden, in tegenstelling tot natuursteen. Er kan geen vuil, vet of een andere soort vlek in de tegel dringen omdat Keramische tegels namelijk niet poreus zijn. Een kwaliteitsvolle tegel kost in aankoop misschien iets meer, maar die gaat wel levenslang mee. Bezoek onze winkel en maak je nooit meer zorgen over jouw keramische tegels in mechelen.

Lemmens Tegels dat is kiezen voor karaktervolle tegels. Gegarandeerd zorgeloos en stijlvol.

Kom naar onze showroom voor jouw keramische tegels in mechelen want zo kom je meer te weten en kan je dus een betere keuze maken. Ontdek jouw sterke prijzen, de onderhoudsvriendelijkheid en kwalitatieve afwerking. Je mag op ons rekenen voor inspiratie, tips en service op jouw maat. Overtuigd van onze vakmanschap? We verwelkomen je met graag in onze winkel. Tot dan!

MAAK EEN AFSPRAAK (± 60 minuten)

Wil je zeker zijn dat je jouw project uitgebreid kan bespreken met een van onze tegelexperts? Plan dan een afspraak in. Dit is niet verplicht maar wel aangeraden.

Lemmens Tegelswinkel Mechelen

ADRES SHOWROOM

Steenweg op Blaasveld 97
2801 Heffen-Mechelen

TELEFOONNUMMER

(0)3 886 23 11

MAIL

advies@lemmenstegels.be

BTW-NR

BE 0416.712.790