TERUG NAAR ALLE TEGELS

RELAXBESCHIKBARE KLEUREN

TUNE

TUNE

SALT

SALT

SOFT

SOFT

CHOCOLAT

CHOCOLAT

SMOKE

SMOKE

BESCHIKBARE FORMATEN

20x120
26x200

EXTRA INFO

De ‘RELAX’ valt vooral op door zijn warme en harmonieuze kleurcontrasten, dewelke naast gezelligheid ook een zekere ‘chique’ creëren.  Een esthetiek die dus ideaal is voor uiteenlopende inrichtingsstijlen.
Het zachte en licht gestructureerde uiterlijk van de ‘RELAX’-planken wordt versterkt door realistische en bijna driedimensionale details en is beschikbaar in vijf kleuren:
van de helderheid van de kleur ‘Salt’, de natuurlijke look van ‘Soft’, de warmte van ‘Smoke’ en de intensiteit van ‘Chocolat’ tot het moderne warme grijs van de kleur ‘Tune’.
Keramisch materiaal is sowieso al ideaal naar een optimale warmtedoorstroming toe, maar de hoogstaande flexibele eigenschappen van deze reeks zorgen daarenboven voor een nog betere match met vloerverwarming gezien ze opgewassen zijn tegen grotere spanningen.
Wil je je interieur helemaal af maken zijn er desgewenst ook accessoires zoals (hoek)traptredes met neus en vrij atypische driehoekige (mozaïek-)tegels in verkrijgbaar om een leuk detail op bijvoorbeeld de wand of sanbloc te brengen.

-> Dezelfde tegel ook graag buiten?  Beschikbaar in de formaten 30×120 (kleuren ‘SMOKE’ en ‘TUNE’) + 30×180 (kleuren ‘SMOKE’ en ‘CHOCOLAT’) met dikte 20 mm voor terras, oprit en zwembad

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  Formuleer hier jouw vraag: