TERUG NAAR ALLE TEGELS

RELAX

BESCHIKBARE KLEUREN

TUNE

TUNE

SALT

SALT

SOFT

SOFT

CHOCOLAT

CHOCOLAT

SMOKE

SMOKE

BESCHIKBARE FORMATEN

€ 42,81 /m²
20x120
€ 57,81 /m²
26x200

EXTRA INFO

De ‘RELAX’ valt vooral op door zijn warme en harmonieuze kleurcontrasten, dewelke naast gezelligheid ook een zekere ‘chique’ creëren.  Een esthetiek die dus ideaal is voor uiteenlopende inrichtingsstijlen.
Het zachte en licht gestructureerde uiterlijk van de ‘RELAX’-planken wordt versterkt door realistische en bijna driedimensionale details en is beschikbaar in vijf kleuren:
van de helderheid van de kleur ‘Salt’, de natuurlijke look van ‘Soft’, de warmte van ‘Smoke’ en de intensiteit van ‘Chocolat’ tot het moderne warme grijs van de kleur ‘Tune’.
De reeks maakt ook een duidelijk verschil op technisch vlak, vooral door zijn speciale flexibele eigenschappen die ervoor zorgen dat de parketlooktegels perfect vlak komen te liggen na plaatsing zonder storende niveauverschillen.
Keramisch materiaal is sowieso al ideaal naar optimale warmtedoorstroming toe, maar deze flexibiliteit of soepelheid zorgt er daarenboven voor dat deze tegels dé perfecte match zijn in combinatie met vloerverwarming gezien ze opgewassen zijn tegen een grotere spanning.
Wil je je interieur helemaal af maken zijn er desgewenst ook accessoires zoals (hoek)traptredes met neus en vrij atypische driehoekige (mozaïek-)tegels in verkrijgbaar om een leuk detail op bijvoorbeeld de wand of sanbloc te brengen.
Dezelfde tegel ook graag buiten?  Beschikbaar in het formaat 30×120 met dikte 20 mm voor terras, oprit en zwembad in de kleuren ‘Smoke’ en ‘Tune’

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?Naam*
E-mail*
Telefoon
Ik wens meer info over:
Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

inclusief plaatsingzonder plaatsing

Formuleer hier jouw vraag: