TERUG NAAR ALLE TEGELS

FJORDBESCHIKBARE KLEUREN

NATUREL

NATUREL

BEIGE

BEIGE

BROWN

BROWN

ANTRACIT

ANTRACIT

BESCHIKBARE FORMATEN

10x60
20x120
26x200

EXTRA INFO

De reeks ‘FJORD’ reproduceert mooi de onvolkomenheden en de verscheidenheid aan details van gerecupereerde houten planken waardoor warme, authentieke sferen kunnen worden gecreëerd die zelfs in ultra-minimalistische contexten passen.
De details van het originele materiaal, zoals de contrasterende scheuren met een bijna driedimensionale uitstraling, zorgen hier voor een verbazingwekkend realisme!
Uiteraard onderscheidt deze zich ook, net zoals 95% van onze keramische parketlooks, door zijn speciale flexibele eigenschappen die ervoor zorgen dat zelfs het langste formaat perfect vlak komt te liggen zonder storende niveauverschillen.
Dit zorgt er mede voor dat deze extra opgewassen zijn tegen spanningen die op de vloer kunnen komen te staan, veroorzaakt door bijvoorbeeld vloerverwarming.
Je kan dus met een gerust hart kiezen voor een groter formaat, hetgeen het dichtst bij het uitzicht ligt van een echte plankenvloer, en de ruimte(s) bovendien rustiger zal maken.
Steeds tal van accessoires beschikbaar zoals bijhorende mozaïeken en (hoek)traptredes.

-> Ook verkrijgbaar in het formaat 30×120 met dikte 20 mm voor terras, oprit en zwembad in de kleuren ‘NATUREL’ en ‘BEIGE’,
zie link ‘OUT FJORD 20 MM’ hieronder

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  inclusief plaatsingzonder plaatsing

  Formuleer hier jouw vraag: