Natuursteen look tegels woonkamer

Tijdloze klasse.Natuursteen look tegels voor jouw woonkamer


Onze exclusieve collectie natuursteen look woonkamertegels is met zorg samengesteld om aan jouw hoogste verwachtingen te voldoen. De tijdloze uitstraling van natuursteen brengt een rustieke en authentieke sfeer naar je woonkamer. Deze tegels combineren moeiteloos het karakteristieke uiterlijk van natuursteen met de duurzaamheid en gemak van keramiek, waardoor je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid zonder in te leveren op praktisch gemak. Of je nu een eigentijdse twist of een meer traditionele stijl verkiest, onze natuursteen-look tegels passen perfect bij elke inrichting en smaak. Bovendien zijn ze compatibel met vloerverwarming, waardoor je woonkamer altijd een comfortabele plek is. Verken onze uitgebreide collectie en ontdek zelf hoe natuursteen-look woonkamertegels een stijlvolle en praktische keuze zijn voor jouw leefruimte!

Tegelinspiratie voor jou?

Visualiseer tegels
in je eigen ruimte

Upload een foto van je ruimte

Probeer verschillende tegels

Deel of sla je configuratie op

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Natuursteenlook: Rustieke en authentieke woonkamer tegels

Je woonkamer of living is een plaats waar veel tijd doorbrengt. Het is dus van groot belang om woonkamer tegels te kiezen die aansluiten bij jouw stijl én stevig en duurzaam zijn.
Een keramische vloer is hiervoor ideaal vanwege zijn sterke weerstand tegen krassen en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

 De voordelen van keramische tegel voor jouw woonkamer

Keramische natuursteenlook tegels bieden een heel pak voordelen voor jouw leefruimte.

  • Meerdere grootes en stijlen beschikbaar.
  • Onze moderne vloertegels zijn net zoals gewone keramische tegels, heel eenvoudig te onderhouden.
  • Geen specifieke (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn.
  • Er dringt geen vuil of vet in.
  • Ze zijn kras- en slijtvast. En zijn dus erg duurzaam. Ideaal voor een living of leefruimte waar je veel tijd in doorbrengt.
  • Keramische tegels kan je perfect combineren met vloerverwarming. Warmte geleidt efficiënter door de klei van keramische tegels. En dat voel je dan weer in je verbruik!
  • Je kiest voor de uitstraling, maar niet de bekommernissen die andere vloertypes met zich meebrengen.

Andere Soorten tegels woonkamer

Of je nu houdt van landelijke tegels voor jouw woonkamer of eeder fan bent van moderne vloertegels voor woonkamers; bij Lemmens vind je alle stijlen en kleuren. Ontdek al onze keramische tegels natuursteen look of bekijk de verschillende soorten tegels voor woonkamers 

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!