TERUG NAAR ALLE TEGELS

GREEK FEELINGBESCHIKBARE KLEUREN

ANTHRACITE

ANTHRACITE

BLUE

BLUE

WHITE

WHITE

GREY

GREY

ANTHRACITE CLEAVED

ANTHRACITE CLEAVED

BLUE CLEAVED

BLUE CLEAVED

WHITE CLEAVED

WHITE CLEAVED

GREY CLEAVED

GREY CLEAVED

GREIGE

GREIGE

GREIGE CLEAVED

GREIGE CLEAVED

SAND

SAND

SAND CLEAVED

SAND CLEAVED

BESCHIKBARE FORMATEN

30x60
60x60
60x120
90x90

EXTRA INFO

Onze ‘GREEK FEELING’-collectie zet een nieuwe standaard binnen de (natuur)steenlooks.  Een look die nog steeds een immer populaire interieur- én exterieurklassieker blijft, en zowel licht als karakter kan geven aan elke ruimte. En het is vooral dat licht waar de Italiaanse topfabrikant zich op heeft gebaseerd bij het ontwerpen van deze reeks.
Geïnspireerd op een bijzonder heldere soort kwartsiet afkomstig uit Griekenland biedt de reeks zes kleuren – wit, zand, greige, grijs, hemelsblauw of antraciet – met microkristallen die voortdurend veranderende lichteffecten op de oppervlakken genereren.
De oppervlakken zijn lichtjes gestructureerd, vol van variatie (met maar liefst 17 tot 68 verschillende patronen, afhankelijk van het gekozen formaat), en bevatten de kenmerkende korrel van het gesteente.
De collectie bevat ook zeer innovatieve ‘SPECIAL DRUMMED’-tegels, hetgeen overeenkomt met de welgekende wild- of Romeinse verbanden met allerlei modulaire formaten en iets brutere, ‘gechipte’ zijkanten die het gespleten effect van de echte steen nabootsen.
Daarnaast kan de authentieke uitstraling van kwartsiet kracht worden bijgezet door de speciale ‘CLEAVED’-decortegels die enorm mooi tot hun recht komen op een accentwand.  Deze 3D-wandbekledingsversie combineert als geen ander een driedimensionaal volume met een speciaal grafisch ontwerp, perfect afgestemd op de typische structuur van de tegel.

→ Ook verkrijgbaar in antislip terrasversie met dikte 20 mm in het formaat 60×120 in alle kleuren om er totaalplaatje van te maken…
Zie link ‘GREEK FEELING 20 MM’ hieronder

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  inclusief plaatsingzonder plaatsing

  Formuleer hier jouw vraag: