Marmerlook tegels woonkamer

Pure stijl, 100% karakter.Marmerlook vloertegels voor jouw woonkamer


Onze stijlvolel collectie marmerlook woonkamer tegels is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. Marmerlook tegels bieden een luxe en elegante uitstraling, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor de woonkamer. Ze combineren de pracht van echt marmer met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van keramiek, waardoor je kunt genieten van de tijdloze schoonheid van marmer zonder in te boeten op praktische voordelen. Of je nu een modern, strak ontwerp verkiest of een meer klassieke sfeer, onze marmerlook tegels passen perfect bij elke inrichting en smaak. Bovendien zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming, waardoor je woonkamer altijd een aangename temperatuur heeft.

Tegelinspiratie voor jou?

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Een stijlvolle woonkamer in lijn met jezelf

Je woonkamer of living is een plaats waar veel tijd doorbrengt. Het is dus van groot belang om woonkamer tegels te kiezen die aansluiten bij jouw stijl én stevig en duurzaam zijn.
Een keramische vloer is hiervoor ideaal vanwege zijn sterke weerstand tegen krassen en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

 De voordelen van keramische tegel voor jouw woonkamer

Keramische marmerlook tegels bieden een heel pak voordelen voor jouw leefruimte.

  • Meerdere grootes en stijlen beschikbaar.
  • Onze moderne vloertegels zijn net zoals gewone keramische tegels, heel eenvoudig te onderhouden.
  • Geen specifieke (dure) onderhoudsproducten nodig omdat de tegels niet poreus zijn.
  • Er dringt geen vuil of vet in.
  • Ze zijn kras- en slijtvast. En zijn dus erg duurzaam. Ideaal voor een living of leefruimte waar je veel tijd in doorbrengt.
  • Keramische tegels kan je perfect combineren met vloerverwarming. Warmte geleidt efficiënter door de klei van keramische tegels. En dat voel je dan weer in je verbruik!
  • Je kiest voor de uitstraling, maar niet de bekommernissen die andere vloertypes met zich meebrengen.

Andere Soorten tegels woonkamer

Of je nu houdt van landelijke tegels voor jouw woonkamer of eeder fan bent van moderne vloertegels voor woonkamers; bij Lemmens vind je alle stijlen en kleuren.
Ontdek alle verschillende soorten tegels voor woonkamers:

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!