TERUG NAAR ALLE TEGELS

SALINABESCHIKBARE KLEUREN

DUST

DUST

EMERALD

EMERALD

HALITE

HALITE

PURE

PURE

CLEAVED STONE DUST

CLEAVED STONE DUST

CLEAVED STONE EMERALD

CLEAVED STONE EMERALD

CLEAVED STONE HALITE

CLEAVED STONE HALITE

CLEAVED STONE PURE

CLEAVED STONE PURE

ASH

ASH

CLEAVED STONE ASH

CLEAVED STONE ASH

IRON

IRON

CLEAVED STONE IRON

CLEAVED STONE IRON

BESCHIKBARE FORMATEN

30x60
60x60
60x120
80x80
90x180

EXTRA INFO

De ‘SALINA’-reeks vertelt een verhaal met een eeuwenoud begin, namelijk zout.  Een mineraal van fundamenteel belang voor onze planeet.
De overdracht van de elgante, verfijnde uitstraling van steenzout naar keramische tegels geeft de mogelijkheid tot het bekleden van oppervlaktes met een sterke persoonlijkheid en een onweerstaanbare maar subtiele schoonheid.
Gebaseerd op uitgebreid, diepgaand onderzoek van de in de natuur voorkomende soorten steenzout werd deze reeks verfijnd en ontwikkeld.
Met een bijzondere focus op de overlappende, gelaagde afbeeldingspatronen en kleuren, inclusief vlekken en korte nerven, interpreteert de reeks het rijke, levendige karakter van natuurlijke zoutsteenplaten.
Dit met de nodige subtiliteit en met behulp van een delicaat, verfijnd kleurengamma dat loopt van neutrale tinten tot tinten zoals roze of groen.
Daarnaast voegt de speciale driedimensionale ‘CLEAVED STONE’-decor, een realistische interpretatie van het gespleten effect van blokken steenzout, nog meer diepte en volume toe aan accentwanden.

Ook verkrijgbaar in het formaat 80×80 met dikte 20 mm voor terras, oprit en zwembad in de kleuren ‘ASH’ en ‘DUST’, zie link ‘SALINA’ 20 MM’ hieronder

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Ik wens meer info over:

  Mijn Postcode*:

  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  inclusief plaatsingzonder plaatsing

  Formuleer hier jouw vraag: