vloer en tegelwerken lier

Aannemer vloer- en tegelwerken lier

Lemmens Tegels heeft doorheen de jaren niet alleen een zeer goede reputatie opgebouwd als tegelwinkel met de betere rechtstreeks geïmporteerde kwaliteitstegels, we onderscheiden ons ook als gespecialiseerde aannemer voor wat betreft de tegelwerken te lier  zelf.

plaatsing tegels lier

Puur vakmanschap – plaatsing tegels in lier

We kunnen niet genoeg het belang benadrukken van een goede aannemer die er daadwerkelijk voor kan zorgen dat jouw vloer- en tegelwerken perfect uitgevoerd, en afgewerkt, worden in lier .
Die prachtige tegels komen immers pas optimaal tot zijn recht als ze ook correct geplaatst zijn.
Dit met nauwgezette aandacht voor de talrijke risico’s en technische voorzieningen die hierbij komen kijken, om te kunnen garanderen dat die prachtige tegelvloer ook een leven lang mee gaat.
Hierbij denken we dan vooral aan tegels op vloerverwarming, het correct waterdicht maken van jouw douche, het plaatsen van terrastegels op verschillende (risico-)ondergronden enzovoort.

Tegels en plaatsing in lier: Gegarandeerd stijlvol en zorgeloos

Niets zo erg als investeren in een mooie, goede tegel met een topafwerking als deze eigenschappen nadien grotendeels teniet worden gedaan door een gebrekkige tegelplaatsing in lier.
Tegels die niet voldoende ondervuld zijn met lijm waardoor je telkens holle geluiden hoort wanneer je er over loopt, of tegels die hierdoor sneller breken als er iets op valt…
De schaduwplekjes en hinder die je kan ondervinden wanneer jouw tegels niet mooi gelijk liggen, barsten die verschijnen op relatief korte termijn omdat de uitzettingsvoegen niet correct toegepast zijn geweest of er met de verkeerde lijm is gewerkt, voegen die barsten en tegels die loskomen op jouw terras,…
Een kleine greep uit de dingen die kunnen mislopen wanneer je het plaatsen van jouw tegels aan de eerste de beste toevertrouwd.

vloerwerken lier

Tegelplaating te lier – van standaard tot uniek

Wij werken daarom voor het leggen van jouw unieke vloer, het plaatsen van die speciale wandtegels of grote XXL-tegels, het aanleggen van jouw terras,… uitsluitend met onze eigen ervaren en gespecialiseerde vloerders, volledig in eigen huis, om zo de beste dienstverlening te kunnen bieden.
Daarnaast kunnen wij enkel zo instaan voor een vakkundige uitvoering van jouw vloerwerken, zonder af te hangen van derden, en geeft dit ons de mogelijkheid om met trots bij te dragen aan dat stijlvolle en zorgeloos eindresultaat waarvoor we garant staan.

Waarom kiezen voor Lemmens Tegels als aannemer vloerwerken in lier

Met Lemmens Tegels plaatsing in lier kies je voor een totaaloplossing voor wat betreft jouw tegelwerken.
Alles op éénzelfde adres, tegels én de plaatsing, met eigen ervaren en professionele vloerders, een doorgedreven expertise in tegels, toeslagstoffen en de gevoeligheden van tegelplaatsingen zorgen ervoor dat we bijzonder efficiënt te werk kunnen gaan.
Zo hoef je nooit lang te wachten op een prijsofferte, wordt een planning nauwgezet opgevolgd en gerespecteerd en kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan in de vorm van supplementen.

Of het nu gaat over een nieuwbouw of renovatie, één aanspreekpunt van offerte tot afwerking en service na verkoop zorgt voor vertrouwen en de nodige gemoedsrust.
We komen uw tegelwerekn uitvoeren in lier.

plaatsing tegels lier

Types van vloerwerken

Lemmens Tegels is gespecialiseerd in het plaatsen van de betere keramische vloer- en wandtegels, rechtstreeks ingevoerd van bij onze Italiaanse fabrieken waarmee we ondertussen al meer dan 30 jaar samenwerken.

Het spreekt voor zich dat wij dan ook enkel met deze materialen werken.
Een goede tegelplaatsing en een mooi, kwalitatief eindresultaat valt of staat immers in de eerste plaats door het gebruik van een degelijke vloertegel, vandaar dat wij nooit tegels plaatsen die elders zijn aangekocht en/of een bedenkelijke oorsprong hebben.

Plaatsing tegels voor renovatie in lier

Iedereen weet dat een woning renoveren niet altijd even makkelijk is en wel eens voor wat (over)last kan zorgen, zeker als je in de woning leeft tijdens de werken.
Dat geldt dus ook bij het vernieuwen van jouw tegelvloer of badkamerrenovatie.

Uitvoeren tegelwerken buiten of aanleg terras

Het aanleggen van een terras, zwambadtegels en boordstenen, een oprit,… in lier is altijd iets gecompliceerder dan binnen.
Dit vooral omdat er hier andere krachten of factoren mee gemoeid zijn die nauwlettend in de gaten moeten gehouden worden, of waarvoor zeker de nodige voorzorgen getroffen dienen te worden.
Denk maar aan de grotere temperatuurverschillen (zomer, vorst) en de invloed van water op de (langdurige) kwaliteit van de tegelplaatsing.

Voor vloerwerken buiten in lier worden in eerste plaats ultrasterke keramische tegels gebruikt met een dikte van 20 mm die voorzien zijn van antislip. Dat maakt ze quasi onbreekbaar.
Toch zijn de krachten zoals eerder vermeld zo sterk dat de tegels alsnog losgerukt kunnen worden, met vooral kapotte voegen en een onverzorgd geheel als gevolg.

Plaatsing tegels voor nieuwbouw in lier

Bij vloer- en tegelwerken in een nieuwbouw te lier kan je ten volle rekenen op de kennis en expertise van jouw tegelpartner, Lemmens Tegels.

Zo wordt er bijvoorbeeld speciale aandacht besteed aan de vochtigheid van de chape of bezetting, plaatsing op vloerverwarming, de nodige voorzieningen of technieken gebruikt indien er een doorloopeffect van binnen naar buiten gewenst is (BFL – ‘Barrier Free Living’ of drempelloos bouwen) enzovoort.
Wist je trouwens dat een terras best niet te snel wordt aangelegd bij een nieuwbouw gezien de ondergrond, en bouw zelf, zich in de meeste gevallen nog een klein jaartje moet kunnen zetten?
Allemaal zaken die je dus met een gerust gevoel kan overlaten aan de betrouwbare handen van onze plaatsingsdienst en waarmee we jou steeds van A-Z begeleiden.
Uiteraard zijn netheid, orde, een vakkundig oog voor detail en die goede timing net zoals bij renovaties een absolute must bij plaatsing van vloer- en wandtegels in jouw splinternieuwe woonst of bureel.
Het professionele team van Lemmens Tegels overloopt samen de noden en de gewenste ‘look and feel’ om zo te zorgen voor een feilloze uitvoering waar je nog jaren zorgeloos van kan genieten.

Lemmens Tegels dat is kiezen voor karaktervolle tegels. Gegarandeerd zorgeloos en stijlvol.

Kom naar onze showroom voor jouw keramische tegels of plaatsing te lier want zo kom je meer te weten en kan je dus een betere keuze maken. Ontdek jouw sterke prijzen, de onderhoudsvriendelijkheid en kwalitatieve afwerking. Je mag op ons rekenen voor inspiratie, tips en service op jouw maat. Overtuigd van onze vakmanschap? We verwelkomen je met graag in onze winkel. Tot dan!

Misschien ook relevant voor u:

Plaatsing Tegels algemeen

Toonzaal

Alle keramische tegels

Tegels inspiratie