keramische tegels hofstade

Met Lemmens Tegels kies je voor karaktervolle keramische tegels in hofstade

Wil je en jouw woning een stijlvolle vloer keramische tegels in hofstade?

Dan is Lemmens Tegels de ideale partner voor jouw droomvloer! Ons familiebedrijf is intussen al meer dan 70 jaar expert in keramische tegels. Dit maakt dat onze medewerkers weten waarover ze praten en je beter advies kunnen verlenen. Je kan vertrouwen op de vakkennis van Lemmens Tegels. Breng vandaag nog een bezoek aan onze toonzaal. We ontvangen en begeleiden je met veel plezier.

Kies steeds voor kwalitatieve keramische tegels

Kiezen voor kwalitatieve keramische tegels wil zeggen dat jouw vloer beter gelegd kan worden en dat de levensduur verlengt. Barsten, schade bij onderhoud, loskomende tegels,… wil je absoluut vermijden.
Lemmens Tegels garandeert dat al haar keramische vloertegels gemaakt zijn uit hoogstaande grondstoffen. Tegels van hoge kwaliteit worden geproduceerd met superieure witte klei, meestal uit de welgekende duitse Westerwaldklei. Deze klei kan gebakken worden op zeer hoge temperaturen wat resulteert in een superieure kwaliteit.

 

keramische tegels hofstade

Dit maakt dat je met de vloer- en wandtegels van Lemmens Tegels een veel hogere garantie hebt dat er geen slijtage komt op jouw keramische tegels in hofstade. Onze tegels horen allemaal tot groep 4 of 5. Dit is de hoogste of de meest kwaliteitsvolle slijtklasse voor keramische tegels.

Onze Plaatsingsdienst voor keramische tegels in hofstade.

Bij Lemmens Tegels vind je veel meer dan de betere keramische tegel, want je kan ook op ons rekenen voor een vakkundige plaatsing. We werken met onze eigen vloerders, en dat al meer dan 30 jaar. Mede dankzij onze eigen plaatsingsdienst kan je rekenen op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Je komt zo nooit voor verrassingen te staan! Van aankoop tot plaatsing: bij Lemmens Tegels kan je terecht op één adres.

De afwerking van keramische tegels – gegarandeerd stijlvol.

Bij tegels in keramiek denk je misschien nog aan een koude vloer in een refter-stijl. Bij Lemmens Tegels is niets minder waar! Onze keramische tegels zijn zowat beschikbaar in elke look of design, dankzij de 3D-technieken die gebruikt worden voor heel wat van onze tegels. Onze Tegels hebben daardoor een warmere en natuurlijkere uitstraling.

Wil je jouw keramische tegelvloer in hofstade afwerken met gepaste plinten?

Lemmens Tegels zorgt dat ze worden vervaardigd uit dezelfde tegel als je vloer. Dit maakt dat de afwerking, lengte en stijl identiek blijven.

Wist je trouwens dat keramische tegels ook ideaal zijn voor vloerverwarming? De gebakken klei zorgt voor de meest efficiënte warmtedoorstroming, terwijl parket of laminaat eerder isolerend werkt.

 

keramische tegels hofstade

Partnerships met Italiaanse fabrikanten

Lemmens Tegels onderhoudt al jarenlang goede relaties met Italiaanse tegelproducenten en koopt alles rechtstreeks bij de fabrikanten aan. Zij zijn de beste op vlak van look, design, afwerking en kwaliteit want deze Italianen zijn rasechte trendsetters: ze volgen de mode op de voet en weten wat uniek is.

Daarnaast hebben ze ook toegang tot de meest kwaliteitsvolle materialen. Wij steunen dan ook helemaal op hun kennis voor onze tegels. Als klant ben je zo zeker van eersteklas keramische tegels in hofstade. Ontdek onze verschillende tegels zelf in de winkel.

 

Kies voor eenvoudig te onderhouden keramische tegels

 

Onze keramische tegels zijn gekend voor hun hoge onderhoudsvriendelijkheid. Dit komt omdat onze tegels krasvrij zijn en ze geen speciale onderhoudsproducten behoeven. Onze keramische tegels hoeven niet gevoed te worden, in tegenstelling tot natuursteen. Er kan geen vuil, vet of een andere soort vlek in de tegel dringen omdat Keramische tegels namelijk niet poreus zijn. Een kwaliteitsvolle tegel kost in aankoop misschien iets meer, maar die gaat wel levenslang mee. Bezoek onze winkel en maak je nooit meer zorgen over jouw keramische tegels in hofstade.

 

Lemmens Tegels dat is kiezen voor karaktervolle tegels. Gegarandeerd zorgeloos en stijlvol.

Kom naar onze showroom voor jouw keramische tegels in hofstade want zo kom je meer te weten en kan je dus een betere keuze maken. Ontdek jouw sterke prijzen, de onderhoudsvriendelijkheid en kwalitatieve afwerking. Je mag op ons rekenen voor inspiratie, tips en service op jouw maat. Overtuigd van onze vakmanschap? We verwelkomen je met graag in onze winkel. Tot dan!