XXL keukentegels kopen

XXL keukentegels kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij Lemmens Tegels.

XXL keukentegels zijn hoogwaardige keramische tegels met een groot formaat. Maten zoals 120 cm x 120 cm, 160 cm x 160 cm, 120 cm x 260 cm, 160cm x 320 cm behoren tot dit soort tegels. Uiteraard zijn er nog meer maten, afhankelijk van de fabrikant van deze tegels. XXL tegels kopen betekent kiezen voor grootformaat tegels in keramiek.

Kies voor XXL tegels kopen

Je kan de vraag stellen, XXL keukentegels kopen … waarom? Als je kiest voor XXL keukentegels zijn er bepaalde esthetische meerwaarden. Grote tegels betekent minder voegen en meer puur keramiek . Ergens is een voeg een spelbreker. De keramiek op zich is mooier dan een cementvoeg. Bovendien gaat XXL keukentegels kopen uw ruimte optisch vergroten. Je krijgt minder onderbrekingen door het minder aanwezig zijn van voegen en dit toont dan aardig wat groter. XXL keukentegelszijn zeer mooi bij marmerimitaties. Die grote tegels benaderen zeer sterk de originele marmerplaten die vaak voor muurdecoratie gebruikt worden. Je kan nog nauwelijks het verschil onderscheiden tussen een wand uitgevoerd in XXL keukentegels en een echte marmerwand.

Keramische tegels is het ideale product in een keuken als oppervlakte afwerking in een omgeving waar veel vervuiling kan ontstaan door intensief kookgebruik. Vochtigheid en vervuilende producten worden perfect afgeweerd door de totale bescherming van die keuken tegels voor enige infiltratie van vloeistoffen, dampen, indringende oliën en vetten. Op een zeer soepele wijze kan alles proper gemaakt worden en naar hygiëne toe blijft er niets in de ondergrond vastzitten.

Komt er daar nog bij dat hedendaagse keukens dikwijls open keukens zijn en zo een geheel vormen met de eet- en woonkamer. Hier kan men dan perfect de keramische keuken tegels laten voortlopen in keramische woonkamertegels.

De ervaring leert ons dat jammerlijk genoeg veel geld wordt besteed aan de keukenuitrusting zelf, maar men dan gaat besparen op de keuken tegels. Dit is volkomen fout. Budgettair maken keuken tegels maar een klein percentage uit van de totale kostprijs van een keuken. Men kan een zeer kwalitatieve en mooi esthetische keramische tegel aanschaffen voor een prijs die de totaalprijs van een keuken niet erg verhoogd. Men gaat ook sneller een keukenmeubel vervangen dan de keuken tegels zelf. Des te meer een reden om goed na te denken bij de aanschaf van zijn keuken tegels.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Bezoek onze toonzaal

Voor XXL keukentegels kopen  nodigen wij jou graag uit voor een bezoek aan onze toonzaal.  Ontdek het ruime aanbod keramische tegels en krijg gericht advies van onze experten!
Wij zijn voortdurend op zoek naar de meest originele en trendy tegels, dewelke zich duidelijk onderscheiden op vlak van kwaliteit en afwerking, en dit naar ieders smaak en budget.
Daarom wordt onze toonzaal regelmatig geüpdatet met de nieuwste tegelreeksen. Kom dus zeker eens bij ons langs!
Bent u tevreden over onze tegels, het geleverde werk of hebt u nog een vraag of opmerking? Wij gaan er met plezier mee aan de slag!

Contact

XXL keukentegels kopen? Vraag ons vrijblijvend meer info of een offerte, bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

 

Doe inspiratie op en bekijk : Vloer en wandtegels –  Natuursteenlook – Keramische blauwe steen – Vloertegels