COMBINEER TRADITIE EN MODERNE LOOKS

Terrazzotegels en granitotegels geven je ruimte karakter en een ietwat speelse look, dankzij de korrels (ook wel ‘granulaat’) in verschillende kleuren in de tegel. Keramische terrazzotegels zijn bovendien uitstekend geschikt voor gebruik binnen én buiten.Keramische terrazzo tegels

Van eeuwenoud origineel …

De oorsprong van terrazzo ligt in Italië. De originele tegels bevatten marmergranulaat of korrels van een ander materiaal, opgevuld met witte of gekleurde cement, en nadien gepolijst.

Naar stevige keramische variant

Vandaag zijn keramische terrazzotegels in opmars – een hedendaagse versie met stukjes gekleurde tegels of andere materialen zoals hout, marmer en graniet. Ze bieden nóg meer creatieve mogelijkheden. Je kiest terrazzotegels uit een breed scala aan formaten en kleuren. Van mini tot XL. Van natuurlijke tinten tot levendige kleuren.

Tegelinspiratie voor jou?

Niet gevonden wat je zoekt?
Kom langs in onze toonzaal en ontdek nog veel meer.


Terrazzotrends

Momenteel zijn eclectische patronen trendy, met verschillende kleuren en formaten keramische terrazzotegels in dezelfde ruimte. Tegels met frisse tinten combineren dan weer uitstekend met andere materialen zoals hout en beton. Een monotoon interieur wat meer schwung geven? Overweeg dan terrazzotegels als accentwand. En wat denk je van deze versie met stukjes hout erin?

Voordelen van keramische terrazzotegels

Keramische terrazzotegels hebben een lange levensduur en zijn goed bestand tegen slijtage. Bovendien heeft elk terrazzo-ontwerp een natuurlijk, levendig en uniek karakter: door de gevarieerde tekeningen in de tegelreeksen zie je zelden hetzelfde patroon terugkeren.

Het onderhoud? Kinderspel! De tegels zijn eenvoudig te reinigen en vragen weinig verzorging.

  • Lange levensduur en hoge weerstand tegen slijtage;
  • Volop variatie voor een naturelle look;
  • Heel onderhoudsvriendelijk;
  • Creatieve patronen en levendige kleuren.

WIJ BEANTWOORDEN GRAAG UW VRAGEN!