Tegelwerken

Tegelwerken

Tegelwerken is één van de activiteiten van Lemmens Tegels. De tegelwerken in een woning is één van de laatste stappen tot de volledige afwerking van je nieuwe woning of de renovatie van je bestaande woning. Wat er na komt zijn meestal nog binnenschrijnwerkerij en schilder- en behangwerk.

Spijtig genoeg is het geplande budget voor het totaalproject al aardig aangesproken en rest er niet voldoende meer om nog veel te investeren in tegels en de tegelwerken om ze te plaatsen.  Dit is wel gevaarlijk om dan toegevingen te doen naar het gekozen tegelmateriaal en de vakkundige tegelplaatsing.

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Professionele Tegelwerken

Realiseer je dat de tegelwerken vrij definitief zijn. Je gaat niet na een paar jaar je vloeren veranderen zoals je behang wisselt en een nieuw kleurtje op je muren zet. Bespaar dus op andere uitgaven die minder bindend en definitief zijn en kies een degelijke vloer van je voorkeur zonder daar prijstoegevingen op te doen. Zorg er dan tevens voor dat de tegelwerken ook door iemand kunnen uitgevoerd worden die het tot een goed eind brengt.

Het kan nuttig zijn even wat relaties aan te spreken die een goede persoonlijke ervaring hebben met tegelwerken die bij hun of voor hun in opdracht uitgevoerd zijn.

Ik denk in eerste instantie aan de architect van je woning die al met verschillende firma’s heeft samengewerkt die tegelwerken uitvoeren. Hij of zij kan je beslist aanbevelingen geven naar bepaalde specialisten in tegelwerken.

Anderzijds zijn er zeker mensen uit je omgeving die je kent,  die soortgelijke tegelwerken ook hebben laten uitvoeren. Hun ervaringen kunnen je serieus helpen bij de keuze van de firma die de tegelwerken zal uitvoeren.

Sta er even bij stil dat het laten uitvoeren van de tegelwerken door de goedkoopste firma of tegelplaatser nare en verstrekkende gevolgen kan hebben.

Je koopt een mooie kwaliteitstegel, maar door onervarenheid of gebrek aan vakkennis wordt die slecht geplaatst en zit je nog vele jaren aan te kijken tegen een gebrekkige vloerafwerking door verknoeide tegelwerken.

Er zijn tegenwoordig mooie tegels in grootformaat op de markt, maar niet iedere vloerder beschikt over de kennis en de plaatsingsmiddelen om de tegelwerken tot een goed einde te brengen. Dat breekt je dan later zuur op. Je hebt veel geld besteed aan het materiaal omdat dit esthetisch zo mooi verwerkt in je woning en het eindresultaat is desastreus, wat dan?

Kan de aangestelde tegelplaatser je de nodige garanties geven dat de werken tijdig zullen aangevat worden en tevens tijdig kunnen beëindigd worden? Loopt dit fout, dan zit de ganse programmatie van je woningafwerking in het honderd en gaat het je veel stress en ja ook geld kosten omdat je niet tijdig die nieuwe of gerenoveerde woning kunt betrekken.

De combinatie van onze jarenlange expertise en het vakmanschap van onze eigen plaatsingsdienst zorgen ervoor dat jij en je gezin keer op keer kan thuiskomen in een correct afgewerkt huis om fier op te zijn met een vloer waarop geleefd kan worden

Contact

Voor mee info of een vrijblijvende offerte bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

Doe inspiratie op en bekijk : Vloer en wandtegels –  NatuursteenlookKeramische blauwe steenVloertegels

Vloerwerken-plaatsing-tegels