Tegelplaatser

Tegelplaatser

Tegelplaatser gezocht?  Alles begint bij het vinden van de juiste tegel, aangepast aan je budget en je smaak. Dit moet uiteraard gebeuren bij de juiste firma waar je in volle vertrouwen deze belangrijke bestelling kan plaatsen. Daarmee is het echter nog niet gedaan. Deze tegel kan enkel maar tot zijn volle recht komen als hij vakkundig geplaatst wordt door de juiste tegelplaatser.

Professionele Tegelplaatser

Bij de toewijzing van je tegelplaatsing aan een tegelplaatser mag je niet over 1 nacht ijs gaan. Dit is een belangrijke beslissing. Zoeken naar de goedkoopste tegelplaatser loopt meestal faliekant af. Tegelwerken die slordig uitgevoerd worden blijven je de ganse tijd achtervolgen zolang je op die tegels moet leven. Denk daarom tweemaal na bij de juiste keuze van een vloerder.

De tegelwerken dienen uitgevoerd te worden met de juiste timing en daar loopt het wel eens fout. De startdatum wordt ruimschoots overschreden of je kan niet op de gepaste manier communicatie voeren met de tegelplaatser. Dit kan leiden tot een slecht eindresultaat en gaat bovendien veel stress opleveren, tijdens en na de uitvoering van de tegelwerken.

Meestal is een tegelwerk definitief en kunnen fouten nadien nog nauwelijks hersteld worden en blijft het beperkt tot oplapwerk met de nodige vertragingen tot gevolg vooraleer de woning in gebruik kan genomen worden.

 

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Ik kan je wat tips geven bij het bepalen van je eindkeuze voor welke tegelplaatser je uiteindelijk wilt gaan.

Onderzoek met welke firma je te maken hebt via gepubliceerde referenties of via mensen die je kent die tegelwerken hebben laten uitvoeren door de tegelplaatsers van de betreffende firma.

Stel vragen aan die mensen of de verwachtingen ingelost werden.

Hebben ze de werken aangevat op de afgesproken datum en minstens even belangrijk, waren de werken op tijd beëindigd, zodat alle navolgende werkzaamheden ook volgens planning konden uitgevoerd worden?

Kon je aan die tegelplaatsers vlot je wensen en je bekommernissen overmaken zodat het eindresultaat dat was hetgeen je ervan verwachtte?

Werden de werken uitgevoerd aan de afgesproken prijs of werden er vele onverwachte supplementen aangerekend zo dat je budgettering ontwricht werd.

De combinatie van onze jarenlange expertise en het vakmanschap van onze eigen tegelplaatsers zorgen ervoor dat jij en je gezin keer op keer kan thuiskomen in een correct afgewerkt huis om fier op te zijn met een vloer waarop geleefd kan worden.

Contact

Tegelplaatser gezocht? Vraag ons vrijblijvend meer info of een offerte, bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

 

Doe inspiratie op en bekijk : Vloer en wandtegels –  NatuursteenlookKeramische blauwe steenVloertegels

Vloerwerken-plaatsing-tegels

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.