Keramische parket tegels

Keramische parket tegels nodig? Dan bent u bij Lemmens Tegels aan het perfecte adres.  Kiezen voor Lemmens dat is kiezen voor een gegarandeerde prijs-kwaliteitverhouding, een familiebedrijf met jarenlange ervaring,  topservice en de ruimste keuze aan keramische tegels rechtstreeks geïmporteerd van de betere Italiaanse, Spaanse en Duitse fabrikanten.

Keramische parket tegels kopen

Parketvloer is welkom bij mensen die houden van een vloer die gemoedelijke gezelligheid uitstraalt. De natuurhouten vloer brengt een beetje natuur in huis. Deze parketvloer heeft jammerlijk genoeg ook beperkingen. Hij is poreus en wat zachter van oppervlak. Dit brengt bepaalde discipline mee in het dagelijks gebruik. Hij is gevoelig voor slijtage en door zijn poreus karakter kunnen bepaalde vloeistoffen, die er op terecht komen, vlekken veroorzaken die men niet meer kan verwijderen. In het dagelijks onderhoud moet men ook zeer voorzichtig zijn met de onderhoudsproducten die men aanwendt.

 

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Er is nu echter een volwaardig alternatief : keramische parket tegels. Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van echt parket maar hebben de zeer sterke eigenschappen van een typisch keramische vloer.

In tegenstelling tot het echt parket zijn keramische parkettegels zeer duurzaam. Men moet geen angst hebben deze intensief, zelfs met hard en vervuild schoeisel, te gebruiken. Deze hard gebakken tegels hebben een zeer hoge slijtageweerstand.

Het dagelijks onderhoud van keramische parket tegels gebeurt zeer eenvoudig met een beetje water en een dweil. Door zijn ongevoeligheid aan absorptie kan er in deze keramische parket tegels niets indringen. Alle vervuiling blijft er bovenop liggen en het laat zich zeer soepel verwijderen.

Bovendien zijn keramische parkettegels zeer kleurvast en temperatuur ongevoelig. Door hun uitstekende productiekwaliteit, gebakken op 1200 °, zijn de ingebakken tinten onverwoestbaar en totaal zonongevoelig.

Een keramische parket tegel ziet er na 50 jaar nog precies zo uit als toen hij nieuw geplaatst werd.

Wat het uitzicht betreft benaderen keramische parket tegels zeer sterk de look van echt parket.
Door digitale techniek kan elke houtsoort perfect geïmiteerd worden in keramische parket tegels.
Meer nog, de houtlook met zijn nerven en nuances kan ook creatief aangewend worden in varianten die niet bestaan in de echte natuur, maar wel dezelfde sfeer uitstralen, zij het in nieuwe tinten, die dan weer aardig combineerbaar zijn met de rest van het interieur. Het gaat zover dat men designuitvoeringen maakt van keramische parket tegels.

Een niet belangrijk aspect is de prijsstelling van keramische parket tegels. Een massief echt parket kost een veelvoud van een keramische parket tegel. Bovendien gaat zijn na-onderhoud ook merkelijk voordeliger zijn dan zijn echt-houten concurrent.

Samenvattend gesteld kan men zeggen dat een keramische parket tegel het uitzicht heeft van een echte houten parketvloer maar zonder de talloze nadelen ervan.

Contact

Vraag ons vrijblijvend meer info of een offerte, bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

 

Doe inspiratie op en bekijk : Vloer en wandtegels –  Natuursteenlook – Keramische blauwe steen – Vloertegels