Lemmens Tegels plaatst jouw unieke terrastegels in Aaigem

Aan het (ver)bouwen en op zoek naar terrastegels in Aaigem? Je vindt de ideale tegel in het assortiment van Lemmens Tegels! Ons familiebedrijf zit al sedert 1947 in het vak. We weten van aanpakken, dankzij deze jarenlange vakbekwaamheid. Vertrouw op onze ervaring voor al jouw tegelwensen. Kom langs in de showroom. Voor advies en suggesties staan we je met plezier bij!

Onze showroom

We veranderen onze showroom continu. Dat is trouwens niet zo verwonderlijk. Want we volgen bij Lemmens Tegels de laatste modes en trends op. Door middel van belevingsboxen, grote vloerpanelen en vloervlakken in de toonzaal, stellen we die graag aan je voor. Zo beleef je de echte look en feel van jouw mogelijke terrastegels in Aaigem. Ook nieuwe technologie is ons niet vreemd. Naast enkele 360°-renders van hoge kwaliteit om bepaalde suggesties en topreeksen te visualiseren, worden onze tegels voorzien van een QR-code. Je ziet dan na het scannen hoe een tegel er in een echte ruimte of terras uitziet. Ervaar onze tegels zelf in de toonzaal.

Keramische terrastegels in Aaigem

Bij Lemmens Tegels kan je terecht voor zowel binnen- als buitentegels in Aaigem. Al onze tegels zijn keramisch. Uiterst geschikt voor jouw terras, want met een minimale dikte van 20 mm is kwaliteitsvolle keramiek een zeer stevig materiaal. Dit heeft onder andere te maken met een specifieke kleisamenstelling die wordt gebakken op hoge temperaturen. Er is daarnaast veel variatie mogelijk wat betreft de looks van keramische tegels. Denk maar aan houten terrastegels of keramische betontegels. Je vindt bij ons ongetwijfeld een passende tegel, wat je smaak ook is. Tot slot is het makkelijk om keramische terrastegels te onderhouden. Er is nauwelijks tot geen slijtage, ze zijn krasvrij en je hebt geen speciale onderhoudsmiddelen nodig. Lijkt een doorloopeffect wel iets voor jouw woning? We voorzien je graag van advies voor het doortrekken van je binnentegels naar het terras. Ontdek de voordelen van keramische terrastegels in onze showroom. keramische terrastegel avana

De plaatsing van je terrastegels in Aaigem

Je hebt twee opties voor de plaatsing van jouw terrastegels in Aaigem. Tegels worden in eerste instantie geplaatst op een gewapende chape-ondergrond. Het terras ligt zo goed bevestigd bij een vakkundige plaatsing, helemaal opgevoegd en zonder holle ruimtes eronder. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt resultaat. Bij de tweede optie maken we gebruik van tegeldragers. Daarmee worden een soort pootjes onder de tegels bedoeld. Die gebruiken we vaak voor een dakterras, wanneer een maximaal doorloopeffect van binnen naar buiten gewenst is. Ook wanneer een betonnen onderplaat te hoog boven de waterkering van de woning zit, kies je best voor tegeldragers. Laat je informeren bij Lemmens Tegels over de beste keuze voor jouw woning.

Eerlijke prijzen en condities

Voor de beste materialen geeft Lemmens Tegels interessante voorwaarden. Wij bieden jou een eerlijk, kwalitatief product waar wij volledig in geloven. Onze tegels zijn direct afkomstig van befaamde Italiaanse producenten. Wij werken dus niet met een tussenpersoon. Dat heeft gunstige gevolgen voor de voorwaarden van jouw terrastegels in Aaigem. keramische terrastegel retour rope zwembad

Tegels voor jouw zwembad

Denk je erover om een zwembad aan te leggen? De tegels van het zwembad stem je misschien graag af op jouw terrastegels in Aaigem. Dat snappen we! Bij Lemmens Tegels kies je hiervoor uit een uitgebreid gamma. We maken zelfs zwembadboorden op maat. Onze terrastegels hebben nog een groot voordeel. Ze zijn namelijk bestand tegen chloor. Tot slot hoef je niet bang te zijn voor gladde tegels rondom je zwembad. Door een R11-coëfficiënt hebben onze buitentegels allemaal een juiste antislipwaarde. Wil je het maximale cocooneffect? We adviseren je met plezier bij het kiezen van zwembad-, terras- en poolhousetegels én we staan open voor veelzijdige samenwerkingen met tuinaannemers.

Je kan zeker zijn: met Lemmens Tegels zit je gebakken. Voor jouw terrastegels in Aaigem kies je bij ons uit een kwalitatief en stijlvol aanbod. Je kan op ons rekenen voor tips, inspiratie en persoonlijk service. Zo kan je onbezorgd genieten van jouw terras. We verwelkomen je met open armen in onze winkel. Tot binnenkort!