TERUG NAAR ALLE TEGELS

MARBLE BEAUTY XXL

BESCHIKBARE KLEUREN

ARABESQUE

ARABESQUE

STATUARIO CLEAR

STATUARIO CLEAR

PIETRA

PIETRA

ONICE

ONICE

SAHARA

SAHARA

BESCHIKBARE FORMATEN

60x120
80x80
80x160
120x120
120x280
160x320

EXTRA INFO

Het grote broertje van onze ‘MARBLE BEAUTY’ (zie link hieronder) die de meeste kleuren of marmerlooks gemeenschappelijk heeft, maar dan in de grote XXL-formaten vanaf 80×80 tot 160×320.
In deze reeks zijn 2 extra kleuren/marble stones bijgevoegd met een bijzonder klassevolle uitstraling en karakter, namelijk: ‘Statuario Clear’ en ‘Onice’.
Je moet al goed kijken om deze marmerimitaties van echt te onderscheiden, hetgeen ook wel verwacht wordt bij de betere keramische tegels als je het ons vraagt, en zijn een plezier om te onderhouden in tegenstelling tot echte natuursteen.
De meeste versies zijn, afhankelijk van het gewenste formaat, te verkrijgen in een matte versie, op de kleuren ‘Statuario Clear’, ‘Onice’ en ‘Arabesque’ na.
Ook zeer leuk is de mogelijkheid om de nerf (horizontaal) door te laten lopen over 3 slabs van 120×240 in de kleur ‘Statuario Clear’ of een fantastische eyecatcher te creëren door 2 tegels naast of boven elkaar te plaatsen die elkaars spiegelbeeld zijn in de stone ‘Onice’, vaak ook wel ‘bookmatch’ genaamd bij de echte marmerstenen.

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

WIL JE DEZE TEGEL OF HEB JE EEN VRAAG?  Naam*
  E-mail*
  Telefoon
  Ik wens meer info over:
  Mijn Postcode*:
  Oppervlakte*: (+/- netto aantal m²)

  inclusief plaatsingzonder plaatsing

  Formuleer hier jouw vraag: