TERUG NAAR ALLE TEGELS

INDUSTRIALE 20-30 MM

RICHTPRIJS
NU: € 34,95 /m²*
meer info

BESCHIKBARE KLEUREN

SAND

SAND

ANTRACIT

ANTRACIT

GRIGIO

GRIGIO

BESCHIKBARE FORMATEN

60x60
60x120
90x90

EXTRA INFO EN SPECIALE PROMOTIE BINNEN DEZE REEKS

Een zeer mooie en tijdloze gerectificeerde betonlooktegel die nagenoeg bij alle woning- en interieurstijlen past en die perfect samengaat bij de meest gebruikte gevelsteen- en raamkleuren.
Je kan kiezen tussen zeer zachte moderne en warme kleurtinten die van je terras een plek maken waar het bijzonder leuk vertoeven is.
Ook moet je je bij dergelijke kwaliteitstegels nooit zorgen maken over krassen of vlekken gezien deze bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn.
De tegels met dikte 20 mm zijn automatisch uitgevoerd in antislip wat de reeks uitermate geschikt maakt voor gebruik op (dak)terrassen, opritten en aan zwembaden.
Ook uniek aan deze reeks is dat deze zelfs ook beschikbaar zijn met een dikte van 30 mm in de formaten 60×60 en 90×90, voor opritten of oprijlanen die nog extra stevig uitgevoerd dienen te worden om bijvoorbeeld met zware bestelwagens of vrachtwagens over te kunnen rijden.  In de meeste gevallen is een 20 mm echter ruim voldoende sterk gezien deze zelfs al een puntlast aankunnen van maar liefst 1 ton.
Hou je van exact dezelfde tegel en formaat binnen?  Ook perfect mogelijk met deze reeks in de maten 90×90 en 60×120.

→ Industriale 60×60 Rettificato 20 mm (alle kleuren) nu aan 34,95 €/m² incl. 21% BTW*

* Deze promotie is enkel geldig voor zelfplaatsers of bij plaatsing door Lemmens en geldt bij aankoop van elke hoeveelheid zolang de voorraad strekt

TERUG NAAR ALLE TEGELS

KLANTEN KIEZEN OOK VOOR

MET WAT KUNNEN WE JOU HELPEN?STEL JE VRAAG

VRAAG OVER DEZE TEGEL?