Houtlook tegels

Houtlook tegels nodig? Dan zit je goed bij Lemmens Tegels,  een familiebedrijf met jarenlange ervaring, topservice en de ruimste keuze aan keramische tegels rechtstreeks geïmporteerd van de betere Italiaanse, Spaanse en Duitse fabrikanten.

Houtlook tegels een nieuwe rage

Bekeken vanuit het oogpunt van verkoopcijfers zijn houtlook tegels een nieuwe rage. De verkoop van deze houtlook tegels neemt meer dan 30% in van de totale verkoopcijfers van keramische tegels, vooral als vloer, ondanks ze ook zeer mooi kunnen gebruikt worden als wandbekleding.

Het is niet vreemd dat de populariteit van deze houtlook tegels zo groot is. Deze succesformule heeft verscheidene gegronde redenen om voor dit soort keramische tegel te kiezen in zijn woning of bureel- of bedrijfsgebouw.

 

OP ZOEK NAAR DE IDEALE TEGEL EN NOG GEEN FLAUW IDEE? DAN IS DIT DE INSPIRATIEBRON BIJ UITSTEK VOOR JOU!

 –

Eerst en vooral is er het enorme aanbod op de markt.

Elke tegelfabrikant die zich ernstig noemt heeft talloze series van houtlook tegels in zijn productiegamma. Door de digitale productietechnieken is bijna alles mogelijk naar variaties toe. Het gaat van echte imitaties van de vele houtsoorten uit de natuur naar uiterst creatieve varianten hierop. Een houtlook tegel kan er zeer rustig uitzien of wel zeer intensief generfd zijn. Volgens de wensen van de klant kan er gekozen worden voor een houtlook tegel die er zeer klassiek, tijdloos uit ziet. Anderen hebben graag een houtlook tegel die een design uitstraling heeft maar toch de kenmerken van hout vertoont naar nerf en structuur, maar dan wel in extremere kleuren, die daarom niet in de natuur voorkomen.

Bovendien creëren de moderne tegelmachines de mogelijkheid houtlook tegels te produceren waar grote maten en dan bedoel ik in het bijzondere grote lengtes mogelijk zijn. Op deze manier kan een houtlook tegel nog meer identiek zijn aan een echte plankenvloer omdat er in massief parket ook gebruik gemaakt wordt van lange planken. Een vloer uitgevoerd in houtlook tegels is op deze manier nog nauwelijks te onderscheiden van een echte parketvloer. Anderzijds maken moderne productiemethodes het ook mogelijk dikkere houtlook tegels te maken wat resulteert in een houtlook tegel die buiten op terrassen kan geplaatst worden. Zo kan zelfs een identiek uitzicht ontstaan van een houtlook tegel die binnen ligt en die een mooi verlengde krijgt met hetzelfde esthetische uitzicht als de houtlook tegel buiten, maar eentje dan in de dikkere variante geschikt voor buitenplaatsing.

De keuze voor houtlook tegels heeft ook te maken met zijn tijdloosheid. Hout heeft een natuurlijk uitzicht dat niet kan gekoppeld worden aan een bepaalde modegril. Hout bestaat al duizenden jaren en zal  nog steeds bestaan in een verre toekomst. Op deze manier gaat een woning die betegeld is met houtlook tegels nooit gedemodeerd geraken.

Het succes dat de verkoop van houtlook tegels te beurt valt is beslist ook te wijten aan zijn prijszetting. Een mooie houtlook tegel kost maar een fractie van een mooie massieve parketvloer.
Hij is bovendien nog onderhoudsvriendelijker en duurzamer dan zijn natuurlijke opponent.

Contact

Vraag ons vrijblijvend meer info of een offerte, bel ons op: +32 3 886 23 11 , mail: advies@lemmenstegels.be of ga naar ons contactformulier.

 

Doe inspiratie op en bekijk : Vloer en wandtegels –  Natuursteenlook – Keramische blauwe steen – Vloertegels