Over ons

70 jaar ervaring tot uw dienst

1947

- Bouwmaterialen Lemmens-Van Aken

Laurent Lemmens en Jeanne Van Aken richten een firma op in algemene bouwmaterialen.

1977

- P.V.B.A. Bouwmaterialen Lemmens

Vader Laurent krijgt versterking van zijn 2 zonen, Robert en Staf Lemmens, en richt een PVBA op. Naast de algemene bouwmaterialen, komt er een belangrijke afdeling bij: import van keramische tegels. De groothandelsdistributie start in 1979.

1987

- N.V. Lemmens

Robert en Staf Lemmens nemen de leiding van de zaak over en worden beiden Gedelegeerd Bestuurder. In 1989 wordt er flink geïnvesteerd in de toonzaal en opslagruimten.

1997

- Lemmens Tegels

Er komt een einde aan de verkoop van bouwmaterialen. Vanaf nu wordt er 100% gespecialieerd in keramische tegels.
Alleen het beste is goed genoeg voor ons: we verdiepen ons in de grootste kwaliteitsmerken en selecteren daaruit de beste tegels.

2013

- Totale toonzaalvernieuwing

De bestaande toonzaal wordt volledig vernieuwd, niets blijft hetzelfde. Er komen drie afdelingen: ‘Economic’ op de begane grond, ‘Exclusive’ op de bovenverdieping met daarbij nog een specifiek technische hoek, ‘Architecten’.

2014

- Nieuwe magazijninrichting

De bestaande magazijnen worden gerenoveerd en uitgebreid. Dankzij de nieuwe inrichting zijn we nu in staat om nog meer materiaal te tonen en onze huidige tegels beter te beschermen.

ONTDEK WAAR LEMMENS TEGELS VOOR STAAT

DESIGN

Originaliteit en functionaliteit blijven een leven lang boeien!  Wij staan garant voor een smaakvolle interieurbeleving waar je fier op kan zijn.
 

KWALITEIT

Wij willen dat onze klanten over 20 jaar nog steeds tevreden zijn.  Bij ons vind je dan ook enkel de betere materialen van eerste keuze.
 

SERVICE

We bieden een aanpak op maat en volgen jouw behoeften op van bij de offerte tot de aflevering met raad en daad.  We houden je ook op de hoogte van onverwachte situaties en hechten belang aan snelle, heldere communicatie.
 

GASTVRIJHEID

Iedereen is welkom en even belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om elke bezoeker met een goed gevoel buiten te laten stappen.
 

INFORMATIEF

Met onze website willen wij jou maximaal informeren.  Waarvoor wij staan en waarmee we je van dienst kunnen zijn.  Onze inspiratietool is daarnaast ook een prachtig hulpmiddel om een idee te krijgen van de smaak die wij te bieden hebben en om de zoektocht naar de ideale tegel enorm te vergemakkelijken bij uw bezoek aan onze toonzaal achteraf.
Uiteraard altijd bereikbaar via de contactmogelijkheden op de site alsook op de sociale media en staan we ter plaatse ook steeds klaar om je mogelijke vragen te beantwoorden en jou zo goed mogelijk verder te helpen.

 

COMPETITIEF

Wij durven jou recht in de ogen te kijken op vlak van onze prijzen voor de bijhorende kwaliteitsproducten!  Je merkt bij aanvang van je bezoek al snel dat de prijzen, en eventuele extra condities, niet bij de haren getrokken zijn en zeker ook passen in jouw budget.
 

BETROUWBAARHEID

Inderdaad, wij zijn niet op zoek naar het goedkoopste product. Wij zijn op zoek naar kwaliteit.  Ook eventuele problemen achteraf gaan wij niet uit de weg en trachten dit steeds commercieel op te lossen.
 

NAZORG

Wil je op de hoogte blijven van nuttige tips en mooie aanbiedingen? Dan kan je je altijd inschrijven op onze nieuwsbrief, of terecht op onze blog. Heb je concrete vragen of problemen? Dan mag je ons altijd contacteren! We staan steeds open voor dialoog.